Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsurile instituite de Poșta Română, în contextul coronavirusului

www.radiocluj.ro
Poșta Română

Corespondența distribuită prin intermediul Poștei Române va fi tratată corespunzător, în contextul epidemiei de coronavirus, iar personalul care distribuie pensiile și alte drepturi bănești va păstra o distanță de circa doi metri față de persoane aflate în izolare, a anunțat, vineri, Poșta Română.

Pensiile și celelalte prestații sociale vor ajunge la beneficiari, inclusiv la persoanele autoizolate sau care se află în carantină, conform termenelor stabilite cu partenerii de contract, a reiterat, vineri, Poșta Română, într-un comunicat.

Compania de stat a mai anunțat că „emis instrucţiuni privind tratarea corespondenţei şi a modului de distribuire a tuturor prestaţiilor sociale”.

Potrivit companiei, Ministerul Sănătății a recomandat ca personalul care asigură distribuirea corespondenței și a drepturilor bănești să păstreze o distanță de doi metri față de persoana izolată sau aflată în carantină.

„A fost transmisă către reţeaua operaţională adresa Ministerului Sănătăţii nr. 260/06.03.2020, prin care se subliniază că persoanele aflate în izolare la domiciliu nu constituie un potenţial pericol de transmitere a bolii. Potrivit recomandărilor primite, drepturile sociale pot fi livrate persoanelor în urma unor măsuri minime, dar necesare, de protecţie, cum ar fi păstrarea unei distanţe mai mari de 2 metri faţă de persoana izolată. Factorii şi agenţii poştali vor folosi un echipament minim de protecţie constând în măşti, ochelari de protecţie, mănuşi şi un dezinfectant pentru mâini”, a comunicat Poșta Română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.