Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măsurile specifice de prevenire a răspândirii SARS-COV2 în unităţile de alimentaţie publică vor fi anunțate de ANSVSA

macelarie

Reprezentanţii Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor organizează miercuri o conferinţă de presă în care vor prezenta măsurile specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV2 pe perioada stării de alertă în unităţile de alimentaţie publică, potrivit Agerpres.

În cadrul evenimentului se va vorbi şi despre verificările efectuate de inspectorii ANSVSA în perioada 18 - 26 mai 2020.

Citește și: Minerii se revoltă în Valea Jiului! Care sunt nemulțumirile lor și ce măsuri vor lua

Conferinţa de presă va fi susţinută de preşedintele ANSVSA, Robert Viorel Chioveanu. La eveniment sunt invitaţi Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Amalia Şerban, director general în cadrul Ministerului Sănătăţii, Simona Pârvu, director general al Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), Corina Zugravu şi Andra Neamţu, cercetători în cadrul INSP, Octav Dura şi Daniel Mischie, membri ai Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România.(HORA), Mohammad Murad, preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv FPTR şi Cristian Duicu, directorul general al Direcţiei Generale Siguranţa Alimentelor din cadrul ANSVSA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.