Reprezentanţii Autorităţii Naţionale Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor organizează miercuri o conferinţă de presă în care vor prezenta măsurile specifice de prevenire a răspândirii virusului SARS-COV2 pe perioada stării de alertă în unităţile de alimentaţie publică, potrivit Agerpres.
Citește și: Minerii se revoltă în Valea Jiului! Care sunt nemulțumirile lor și ce măsuri vor lua
Conferinţa de presă va fi susţinută de preşedintele ANSVSA, Robert Viorel Chioveanu. La eveniment sunt invitaţi Răzvan Pîrjol, secretar de stat în Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, Amalia Şerban, director general în cadrul Ministerului Sănătăţii, Simona Pârvu, director general al Institutului Naţional de Sănătate Publică (INSP), Corina Zugravu şi Andra Neamţu, cercetători în cadrul INSP, Octav Dura şi Daniel Mischie, membri ai Organizaţiei Patronale a Hotelurilor şi Restaurantelor din România.(HORA), Mohammad Murad, preşedinte al Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Dragoş Răducan, prim-vicepreşedintele executiv FPTR şi Cristian Duicu, directorul general al Direcţiei Generale Siguranţa Alimentelor din cadrul ANSVSA.