Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Maternitatea Spitalului Universitar de Urgență Elias s-a închis, preventiv, pentru igienizare, până pe 10 decembrie

mediafax.ro
maternitate

Maternitatea Spitalului Universitar de Urgență Elias este închisă în cursul acestei săptămâni, pentru igienizare, spun reprezentanţii unităţii spitaliceşti, precizând că niciun bebeluş nu a avut de suferit. Procesul de igienizare a fost programat din octombrie şi se face de două ori pe an.

“Este o acţiune pe care o desfăşurăm de 12 ani, de două ori pe an - în august şi decembrie. Acţiunea a fost raportată şi ştiută încă din luna octombrie. Asta presupune igienizare, verificarea aparaturii şi luarea probelor de la personal pentru a nu păţi ce s-a întâmplat în alte maternităţi”, a declarat, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgență Elias, Silviu Negoiţă.

De asemenea, reprezentantul unităţii spitaliceşti anunţă că nicio mămică şi niciun copilaş nu au avut de suferit. Toţi pacienţii au fost anunţaţi din timp că maternitatea va fi închisă pentru o săptămână, relatează mediafax.

Silviu Negoiţă mai spune că luni, în data de 10 decembrie, maternitatea Spitalului Universitar de Urgență Elias va funcţiona la capacitate maximă.

Ministerul Sănătății a anunțat, săptămâna trecută, că toate maternitățile din țară vor fi controlate, după scandalul copiilor născuți la Maternitatea Giulești, care au ajuns cu infecții stafilocice la Spitalul “Grigore Alexandrescu”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.