Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mats Wilander și Chris Evert spun ce nimeni nu a mai zis despre Simona Halep: 'Am avut încredere'

halep

Mats Wilander, o legendă a tenisului mondial, cu 7 turnee de Grand Slam câștigate, e unul dintre fanii Simonei Halep. La Eurosport, Wilander a lăudat-o pe Simona după ce a ajuns în finala de la Roland Garros. Și Chris Evert, cu 18 turnee de Grand Slam câștigate în circuitul feminin, a spus cuvinte măgulitoare despre cea mai bună sportivă a României.

"Halep se mișcă foarte bine, aleargă pentru fiecare punct. Ăsta e stilul ei, face dueluri pe rever și îi iese de minune. Pliskova nu a avut răspunsuri la jocul Simonei Halep.

Citește și: A folosit ȘASE surori drept SCLAVE SEXUALE: Fetele i-au fost date chiar de către PĂRINȚII lor

E mai periculoasă pe forehand, deși lovește bine și cu reverul. E greu să te aperi într-un meci cu o adversară precum Simona Halep. Este fantastic pentru tabloul feminin dacă ajunge pe primul loc. E de mult timp acolo, bătea la ușă.

Toți ne dorim să o vedem pe Simona câștigând un Grand Slam. Și ea simte că are nevoie să câștige acest turneu", a zis Mats Wilander la Eurosport.

Citește și: TOPLESS Alexandra Stan și-a arătat SÂNII pe plajă / FOTO HOT

De cealaltă parte, Chris Evert a declarat că a fost mereu convinsă că Halep va ajunge lider mondial. "Mi-a plăcut Simona! Anticipează foarte bine meciul, ajunge la fiecare minge. Nu a renunțat după ce a pierdut setul 2. A fost o cu totul altă persoană pe teren. Era foarte concentrată și cred că această atitudine contează mult.

Sper ca Simona să nu se schimbe după ce va deveni lider mondial. Întotdeauna am avut încredere că poate fi acolo, pe primul loc. Am spus-o de mult timp".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.