Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mats Wilander o avertizează pe Simona Halep: care va fi strategia Serenei Wiliams în finala Wimbledon

simona halep serena williams

Fostul jucător de tenis Mats Wilander a preconizat că Simona Halep va avea un meci foarte dificil, sâmbătă, contra Serenei Williams, în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon, precizând că nu jucătoarea de tenis din România va dicta punctele partidei.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul prezidențiabililor: surprize în topul încrederii

Simona Halep (27 de ani, nr. 7 WTA) a învins-o, joi, 11 iulie, pe jucătoarea din Ucraina Elina Svitolina (24 de ani, nr. 8 WTA), cu scorul de 6-1, 6-3, într-o partidă care a durat 74 de minute. Astfel, sportiva din România a reușit, pentru întâia oară, calificarea în finala turneului de la Wimbledon.

Halep o va întâlni, în finală, pe Serena Williams (37 de ani, nr. 10 WTA), care a reușit să câștige, cu scorul de 6-1, 6-2, pe Barbora Strycova (33 de ani, nr. 55 WTA).

Mats Wilander a vorbit despre finala feminină de la Wimbledon din acest an, atrăgând atenția asupra faptului că, împotriva Serenei Williams, Halep va avea o misiune foarte dificilă.

”Va fi un meci foarte tare cu Simona Halep. Serena Williams și-a ridicat foarte mult nivelul în ultima perioadă. Ambele joacă din ce în ce mai bine. Va fi însă complet diferit în finală. De ce? Halep nu va mai dicta punctele sâmbătă. Dacă Serena servește bine, va fi foarte greu. Cred că Serena va ataca foarte mult serviciul secund al Simonei”, a spus comentatorul Eurosport.

Wilander s-a arătat impresionat de jocul Simonei Halep arătat în semifinala cu Elina Svitolina.

”A fost fantastic ce a făcut. Se simte foarte bine pe iarbă. Se află într-un moment extraordinar. E o zi mare pentru tenisul din România”, a declarat Wilander.

Finala dintre Simona Halep și Serena Williams se va desfășura, sâmbătă, 13 iulie, pe Terenul Central, începând cu ora 16:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.