Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mattias Kait (FC Rapid), înaintea meciului cu Sepsi OSK: 'Vrem să începem anul cu o victorie'

rapid

Mijlocaşul estonian al formaţiei FC Rapid, Mattias Kait, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să înceapă anul cu o victorie în meciul cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, primul din Superliga în 2023.

"Ne aşteaptă un meci important pentru noi mâine, vrem să începem anul cu o victorie. Pentru mine e o perioadă lungă de când nu am mai jucat în faţa suporterilor pe stadionul nostru, aşa că sunt nerăbdător să joc mâine. Sperăm ca fanii să reprezinte din nou avantajul nostru. Este un meci crucial putem spune, pentru că dacă vom câştiga vom mări distanţa dintre noi şi Sepsi OSK în clasament. Sperăm ca rezultatul să fie asemenea celui înregistrat în partida tur (n.r. - 2-1)", a spus fotbalistul, potrivit Agerpres.

Kait nu vrea să se gândească de pe acum la un obiectiv mai îndrăzneţ, precizând că în momentul de faţă primează calificarea în play-off-ul Superligii.

"Vom vedea ce vom obţine la final, noi luăm meci cu meci. În momentul de faţă prioritatea noastră este calificarea în play-off, iar apoi vedem ce putem obţine mai departe", a explicat Mattias Kait.

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, vineri, de la ora 20:00, pe Stadionul Giuleşti din Capitală, formaţia Sepsi OSk Sfântu Gheorghe, într-o partidă contând pentru etapa a 22-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.