Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Max Wober este noul jucător al Sevillei

www.espnfc.com
Eduardo Berizzo Sevilla

Miercuri, FC Sevilla a anunțat transferul fundașului central Max Wober (20 de ani), de la Ajax Amsterdam, pentru 10,5 milioane de euro. Este a doua mutare importantă reușită de andaluzi, după cea a lui Munir El Haddadi, de la Barcelona, potrivit mediafax.

Citește și: Mare atenție, șoferi! Care sunt tarifele rovinietei din 2019

Tânărul fundaș austriac, de 1,89m, a semnat un contract valabil până în vara anului 2023 cu formația de pe "Ramon Sanchez-Pizjuan Stadium", făcând astfel pasul în La Liga după doar un sezon și jumătate petrecut la olandezii de la Ajax.

Wober și-a început cariera la Rapid Viena, iar în vara anului 2017 a fost transferat de gigantul olandez, pentru 8 milioane de euro. La Amsterdam, austriacul a evoluat în 39 de partide, reușind să înscrie un gol. Deși a bifat doar 8 prezențe în actualul sezon de Eredivisie, internaționalul U21 al "naționalei" Austriei este văzut drept un jucător foarte promițător al Europei, iar în luna octombrie a anului trecut a debutat în UEFA Champions League, în remiza cu Bayern Munchen, scor 1-1. După această mutare, trupa lui Pablo Machín reușește să își întinerească axul central al defensivei, aducând un fotbalist de perspectivă lângă mult mai experimentații Simon Kjaer, Daniel Carrico sau Gabriel Mercado, fundași care au dus greul în ultimele sezoane la FC Sevilla.

După 19 jocuri disputate în La Liga, FC Sevilla ocupă locul 3, la zece puncte de liderul Barcelona și la cinci de Atletico Madrid. Munir și Wober, noile achiziții ale clubului andaluz, și-ar putea face apariția sub comanda lui Machin chiar în acest weekend, când formația lor va merge pe "Santiago Bernabeu" pentru duelul cu campioana Europei, Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.