Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mazare, despre rezultatul filialei la primul tur: E bine că n-a fost rău

mazare ponta

Primarul orasului Constanta, Radu Mazare, a precizat, joi, referindu-se la rezultatul obtinut de filiala PSD Constanta la primul tur al alegerilor prezidentiale, ca "e bine ca nu a fost rau", în conditiile în care organizatia a pierdut întotdeauna alegerile pentru Presedintie.

"E bine ca n-a fost rau. Sigur, diferenta e de opt procente la noi pe judet. Putea sa fie si mai bine, dar o sa fie mai bine. (...) La Presedintie întotdeauna am pierdut", a spus Mazare, potrivit Mediafax.
El a spus ca la Primarie a câstigat mereu, dar a subliniat ca oamenii au perceptii diferite atunci când se discuta despre politica la nivel national.
"La Primarie am câstigat mereu, dar oamenii percep diferit lucrurile. Degeaba îi fac lui în oras sa arate perfect. În momentul în care are de luat doua optiuni majore în ceea ce priveste politica la nivel national, când are de votat stânga sau dreapta - ca nu putem spune ca Iohannis este un tip cu mare carisma - însa ati vazut ca în zonele urbane s-a votat mai mult spre dreapta, adica mai putin aplecat spre nevoile oamenilor", a spus Mazare.
Victor Ponta a câştigat alegerile în judeţul Constanţa, obtinând cu aproape opt procente mai mult decât Klaus Iohannis, iar pe locul al treilea s-a clasat Elena Udrea, la mare distanţa de primii doi candidati, potrivit datelor finalze furnizate de Biroul Electoral Judeţean Constanţa.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.