Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe a ales banii în dauna performanței: va anunța că rămâne la PSG (Presă)

indianexpress.com
kylian mbappe

Atacantul Kylian Mbappe s-a hotărât să rămână la Paris Saint-Germain, cu care este sub contract până pe 30 iunie, după ce a ezitat mult timp în condiţiile în care era curtat de Real Madrid, a anunţat sâmbătă presa din Franţa şi Spania, citată de AFP.

L'Equipe, Marca, Le Parisien-Aujourd'hui en France şi RMC au indicat că Mbappe îşi va prelungi contractul cu trei ani, iar un anunţ oficial va fi făcut în cursul serii. Apropiaţii fotbalistului, contactaţi sâmbătă după-amiază, nu au dorit să reacţioneze la informaţiile de presă, în aşteptarea unui comunicat al lui PSG, informează Agerpres. 

Această telenovelă de mai multe luni se încheie bine pentru PSG care îl păstrează pe cel mai bun jucător al său, cu care speră să câştige în premieră Liga Campionilor.

Potrivit Marca şi RMC, atacantul l-a anunţat pe preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, că vrea să rămână la PSG. Perez a încercat şi anul trecut să obţină transferul superstarului francez.

Mbappe a participat vineri la ultimul antrenament din acest sezon al lui PSG, înaintea meciului cu Metz, programat sâmbătă pe Parc des Princes, în ultima etapă a Ligue 1, fără să dea vreun indiciu privind viitorul său.

Atacantul de 23 de ani ar putea doborî recordul lui Edinson Cavani (200 de goluri) pentru a deveni cel mai bun marcator din istoria clubului.

PSG, proprietatea fondului qatarian QSI, ar fi făcut o ofertă foarte generoasă pentru a-l reţine pe Mbappe, care ar deveni noul cap de afiş al proiectului său, în faţa lui Neymar şi Lionel Messi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.