Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe, Griezamann şi Giroud merg alături de Franța la Jocurile Olimpice Paris 2024

jocurile olimpice paris 2024

Kylian Mbappe, Antoine Griezmann şi Oilvier Giroud sunt cei trei jucători de peste 23 de ani pe care antrenorul selecţionatei olimpice de fotbal a Franţei, Thierry Henry, doreşte să-i convoace în vederea participării la JO 2024 de la Paris, anunţă cotidianul Le Parisien.

Cele trei vedete ale naţionalei de seniori a Franţei visează să participe la marele eveniment polisportiv găzduit în această vară de ţara lor, însă pentru a putea juca la Olimpiadă ei au nevoie de acordul cluburilor lor, în condiţiile în care competiţia de la Paris are loc în afara datelor FIFA.

Dorinţa lui Mbappe (25 ani, 75 de selecţii) şi a lui Gioud (37 de ani, 129 de selecţii) de a evolua la Jocurile Olimpice din Franţa este cunoscută de mult timp.

În ceea ce-l priveşte pe Griezmann (32 ani, 127 de selecţii) acesta s-a exprimat în favoarea participării la JO 2024 la finele lunii februarie, într-un interviu acordat cotidianului Le Monde.

Griezmann a precizat că va face ''totul pentru a participa" la turneul olimpic şi a subliniat că mizează pe o favoare din partea clubului său, Atletico Madrid, pentru serviciile aduse. "Voi avea o discuţie cu conducătorii, la momentul potrivit, pentru a afla dacă mă lasă să merg", a explicat "Micul Prinţ".

În aşteptarea verdictului, Mbappe, Griezmann şi Giroud vor figura, fără nicio îndoială, pe lista jucătorilor convocaţi de Didier Deschamps la prima reprezentativă a Franţei, pe 14 martie, în vederea meciurilor amicale cu Germania (23 martie, Lyon) şi Chile (26 martie, Marsilia), cu trei luni înaintea EURO 2024.

Între timp, va avea loc şi tragerea la sorţi a grupelor turneului olimpic de fotbal, prevăzută pe 20 martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.