Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mbappe 'nu a vorbit niciodată de plecarea de la PSG în ianuarie' (director sportiv)

Kylian Mbappé

Atacantul-vedetă al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe, pe care presa l-a prezentat pe picior de plecare de la formaţia franceză în repetate rânduri, "nu a vorbit niciodată de plecarea de la PSG în luna ianuarie", a asigurat, marţi seara, directorul sportiv al clubului parizian, Luis Campos, apreciind aceste informaţii "foarte grave" înaintea meciului cu Benfica (1-1) din Grupa H a Ligii Campionilor, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Eu sunt în fiecare zi cu Kylian Mbappe. El nu mi-a vorbit niciodată de o plecare în ianuarie", a spus Campos pentru Canal+, înaintea meciului cu lusitanii.

"Nu este o declaraţie a jucătorului, este o informaţie (de presă), iar cu o asemenea informaţie înaintea unui meci ca acesta este foarte gravă. De aceea sunt aici, ca să dezmint şi să spun clar că niciodată Kylian Mbappe nu mi-a vorbit despre asta, nici mie şi nici preşedintelui (Nasser Al-Khelaifi)", a adăugat Campos.

Intervenţia lui Campos, cu câteva minute înaintea meciului cu Benfica, de pe Parc des Princes, era foarte aşteptată în timp ce clubul parizian era cuprins de zvonuri privindu-l pe Mbappe, la doar câteva luni de la prelungirea surprinzătoare a contractului său, deşi era curtat asiduu de Real Madrid.

Paris Saint-Germain, fără Leo Messi (accidentat), a făcut un nou egal cu Benfica, 1-1. Mbappe a marcat golul parizienilor, din penalty, Joao Mario egalând pentru Benfica, tot din lovitură de pedeapsă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.