Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

McDonald's, în centrul unui scandal - Relația homosexuală a lui Elton John, promovată în meniul pentru copii 'Happy Meal'

happy meal elton john

Lanțul de restaurante McDonald's Georgia a fost supus unei avalanșe de acuzații din partea reprezentanților partidului de guvernământ Visul georgian. Motivul acuzațiilor a fost o broșură cadou în care apare muzicianul britanic Elton John.

Apariția unei broșuri care menționează căsătoria lui Elton John printre cadourile Happy Meal a fost raportată de canalul de televiziune pro-guvernamental Imedi TV. "McDonald's a început propaganda minorităților sexuale", a transmis postul de televiziune, potrivit BBC.

Compania, potrivit Imedi, care a consacrat mai multe reportaje subiectului, nu a comentat broșurile, dar ulterior le-a retras din toate filialele.

Între timp, condamnarea "propagandei LGBT" s-a intensificat din partea reprezentanților partidului de guvernământ.

Mamuka Mdinaradze, președintele fracțiunii parlamentare Visul Georgian, a calificat broșura din setul Happy Meal drept "un fapt abominabil". Potrivit acestuia, nimeni din Georgia nu poate numi propaganda drept protecție a drepturilor omului și aceste subiecte trebuie separate.

"Copiilor li se dau documente într-o pungă cadou care conțin propagandă LGBT, nu despre protejarea drepturilor omului, iar copiii de 2, 3, 7 și 10 ani nu au nevoie de educație în domeniul drepturilor omului. Aceasta este o încercare de a introduce pe furiș acest subiect, deci este dezgustător, și de a inocula propaganda acestui subiect de la o vârstă fragedă", a declarat Mdinaradze.

"Este pur și simplu un dezastru. Sper că reprezentanții companiei respective vor reconsidera conținutul materialelor lor și în acest caz", a declarat președintele Partidului Visul Georgian, aflat la guvernare, Irakli Kobakhidze.

Patriarhia Georgiei a calificat difuzarea pamfletului drept propagandă a unor valori false și o insidie.

"A vorbi despre o hrană sănătoasă, care are un amestec ascuns de otravă spirituală, este o viclenie bine calculată", se arată în declarația Serviciului de relații publice al Patriarhiei, distribuită pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.