Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MDRAPFE a decis să ofere finanţare de 2,5 milioane lei pentru şcoli şi grădiniţie din Drobeta Turnu Severin

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Paul Stănescu

Municipiul Drobeta Turnu Severin primeşte finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) pentru investiţii la nouă şcoli şi grădiniţe, potrivit unui comunicat al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE). Contractele, în valoare de 2.500.000 de lei, au fost semnate luni de vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, şi primarul municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, conform Agerpres.

Educaţia şi infrastructura reprezintă priorităţi ale Programului de guvernare întrucât, investind în educaţie şi în infrastructura de învăţământ, investim în copiii noştri şi în viitorul nostru. De aceea, trebuie să ne preocupe asigurarea unui învăţământ de calitate, în şcoli echipate corespunzător, care să conducă la modelarea intelectuală şi profesională a elevilor", a declarat vicepremierul, citat în comunicat.

PNDL este un program de finanţare multianual, ce are ca obiectiv general echiparea unităţilor administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educaţională, de sănătate şi de mediu, sportivă, social-culturală şi turistică, administrativă şi de acces la căile de comunicaţie în vederea asigurării unui climat investiţional atractiv pentru localităţile României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.