Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mecanicul trenului de marfă care a lovit o garnitură staţionată, la Feteşti, era sub influenţa alcoolului

www.lapresse.ca
băutură, alcool

Mecanicul trenului de marfă care a lovit o garnitură staţionată, în staţia Feteşti, judeţul Ialomiţa, se afla sub influenţa alcoolului, potrivit news.ro.

Conform reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Ialomiţa, mecanicul de locomotivă al trenului care ar fi impactat celălalt tren a fost testat alcoolscop, rezultând o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Feteşti în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, ministrul Transporturilor Cătălin Drulă a declarant, joi, la Antena 3 că cel mai probabil, conductorul trenului a adormit la volan.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

”Totodată, sistemul de siguranţă automat care ar fi trebuit să frâneze trenul nu era funcţional", a mai declarat ministrul Cătălin Drulă.

În continuare, poliţiştii continuă cercetarea la faţa locului alături de celelalte autorităţi din domeniu  pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului feroviar.

Traficul feroviar este în continuare afectat.

Accidentul a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în zona gării Fetesti unde două trenuri de marfă s-au ciocnit in zona depoului.

Unul dintre trenuri care transporta fier vechi a lovit un alt tren ce se pregătea să plece către Portul Constanţa pentru a fi încărcat cu ciment. Nu au existat victime, ci doar pagube materiale. Firele 1 şi 2 de circulaţie au suferit avarii la terasamentele de cale ferată şi  linia de electrificare. De asemenea, mai multe vagoane de marfă au fost distruse.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.