Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meci ca de Champions League, la Slobozia, azi, de la ora 17:00

romaniansoccer.ro
Hagi

Se anunță un meci de Champions League, în această seară, de la ora 17:00, pe Stadionul „1 Mai” din Slobozia! Regele fotbalului românesc, Gică Hagi, revine în iarbă, alături de singurul român cu două titluri de Champions League în palmares, Miodrag Belodedici.

De cealaltă parte, în echipa ”Voluntarilor”, legenda K1, Daniel Ghiță, îi va avea alături pe Dani Oțil, vedeta Antena 1, precum și pe omul care ar putea să le ascundă mingea fotbaliștilor, Magicianul Robert Tudor. Preotul Preotul Alexandru Balaban, care și-ar fi dorit să ajungă fotbalist, dar slujește pe altarul credinței, participant la ”Românii au talent”, de la PRO TV, alături de corala Nihil Sine Deo, va susține, de pe gazon, nobila cauză pentru care se întâlnesc marile vedete.

Citește mai multe AICI

Meciul de la Slobozia este caritabil și are ca scop strângerea de fonduri pentru Secția de Oncohematologie Pediatrică a Institutului Clinic Fundeni. Lucian Sânmărtean, Florin Gardoș, Adrian Neaga, Dani Coman, Eric de Oliveira și alții și-au anunțat deja participarea.

„Prin această campanie, al cărei simbol este Irene, fetița Părintelui Mihail Bucă, nădăjduim să venim în sprijinul pacienților pediatrici cu afecțiuni grave care necesită terapii medicale speciale pe care, de cele mai multe ori, în pofida dotărilor insuficiente, medicii de la Fundeni (EROII copiilor) reușesc să le implementeze cu succes, oferind micuților pacienți o nouă șansă la viață”, transmit organizatorii.

Un bilet la meci reprezintă o donație pentru campania caritabilă, de aceea, numărul de bilete care se pot achiziționa este nelimitat. Biletele au fost puse în vânzare pe platforma online Bilete.ro.

Inițial, Liga Legendelor a propus o strângere de fonduri în beneficiul exclusiv al fetiței, dar părinții au sugerat să se facă mai bine în beneficiul clinicii, pentru a ajuta cât mai mulți copii, mai ales că tratamentul Irenei Ecaterina merge bine și deocamdată medicii cred că nu va fi nevoie de transplant de măduvă.

Irene Ecaterina, cea mai mică din cei cinci copii ai Arhidiaconului Mihail Bucă, se află în prezent la a patra cură de citostatice, care va începe luni la secția menționată a Spitalului Fundeni din Capitală.

Între timp, Arhid. Mihail Bucă face permanent apel la rugăciune pentru toți copiii români care suferă de leucemie și sunt internați la spitalele Fundeni și Bambino Gesù din Roma, Italia.

Cei care sunt interesaţi să sprijine eforturile familiei de restabilire a sănătăţii fetiţei lor au posibilitatea de a dona în următoarele conturi:

Banca: Banca Comercială Română (BCR)

Beneficiar: Constantin Irene Ecaterina

Cont RON: RO09RNCB0087171024460002

Cont EURO: RO79RNCB0087171024460003

Cont USD: RO52RNCB0087171024460004

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.