Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meci de box așteptat cu sufletul la gură în America: Alvarez vs. Saunders; peste 60.000 de fani vor asista la dispută

manusa box

Peste 60.000 de persoane sunt aşteptate să fie prezente pe 8 mai, la Arlington (Texas), în pofida pandemiei de coronavirus, la meciul pentru unificarea centurilor la categoria super-mijlocie la box dintre mexicanul Canelo Alvarez şi britanicul Billy Joe Saunders, a anunţat vineri promotorul Eddie Hearn, scrie AFP, arată Agerpres.

Ca urmare a reluării tuturor activităţilor fără niciun fel de restricţii în al doilea cel mai populat stat din SUA, Texas, unde nici purtarea măştii nu mai este obligatorie, organizatorii au decis ca partida să aibă loc pe stadionul echipei de fotbal american Dallas Cowboys, AT&T Stadium, în prezenţa publicului.

''Prezenţa a peste 60.000 de fani pe un stadion emblematic în acest an este un vis ce va deveni realitate. Aşteptăm cu nerăbdare să le oferim fanilor un moment memorabil şi o sărbătoare (Cinco de Mayo - sărbătoarea naţională mexicană) pe care nu o vor uita niciodată'', a declarat Hearn într-un videoclip postat pe reţelele de socializare.

Un adevărat idol în ţara sa, mexicanul Saul 'Canelo' Alvarez (30 de ani, 55 victorii, o înfrângere, 2 egaluri) va încerca să-i smulgă titlul WBO britanicului Billy Joe Saunders (31 de ani, neînvins în 30 de lupte), pentru a-l adăuga la centurile sale deţinute în versiunile WBC şi WBA la super-mijlocie.

În februarie, Alvarez şi-a conservat titlurile mondiale WBC şi WBA ale categoriei supermijlocie, după ce l-a învins pe turcul Avni Yildirim prin KO tehnic în repriza a patra a meciului disputat pe stadionul Hard Rock din Miami.

În luna martie a anului trecut, Saunders a rămas fără licenţă după imaginile postate pe reţelele de socializare în care îi învăţa pe bărbaţi cum să-şi lovească soţiile în perioada în care se află în izolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Federaţia britanică de resort menţiona atunci că licenţa lui Saunders a fost suspendată până la momentul la care acesta va putea fi audiat de o comisie de anchetă pentru a oferi explicaţii în legătură cu mesajele sale. ''Dacă nevasta ta te bate la cap iar tu încerci să fii răbdător...dar după şase zile poţi să explodezi'', scria Saunders pe contul său de Instagram, după care, folosind un sac de box, a arătat cum trebuie lovită femeia în bărbie.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL

Ulterior, el şi-a cerut scuze spunând că niciodată nu ar fi de acord cu violenţa domestică, chiar donând 25.000 lire sterline pentru asociaţii care se ocupă cu combaterea violenţei conjugale. El a reprimit apoi licenţa pentru a putea boxa.

Billy Joe Saunders ar fi trebuit să boxeze cu mexicanul Saul "Canelo" Alvarez pe 2 mai 2020, la Las Vegas, într-un meci pentru unificarea titlurilor mondiale la categoria mijlocie, care însă nu s-a mai disputat din cauza pandemiei de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.