Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul CSM Poli Iaşi – Astra Giurgiu a fost amânat

gsp.ro
Poli Iasi Viitorul

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) şi CSM Poli Iaşi au anunţat că meciul cu Astra Giurgiu, care ar fi trebuit să înceapă la ora 18.00, a fost amânat din cauza condiţiilor meteo.

“Oficial din cauza condiţiilor meteo meciul a fost amânat pentru o dată ce va fi stabilită ulterior!”, este anunţul clubului ieşean, făcut pe Facebook, potrivit news.ro.

Anunţul LPF este următorul:

"Având în vedere,

- Ninsorile abundente din ultimele două zile, ce fac imposibilă disputarea jocului CSM Poli Iaşi – Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 2-a, din play off-ul Campionatului Naţional Liga 1 Betano.

- Prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea programării jocului.

- Dispoziţiile art.6.1. a, 8.d şi art. 11 şi 12 din ROAF, privind programarea jocurilor şi schimbarea acestei programări.

Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului CSM Poli Iaşi – Astra Giurgiu, din data de 18.03.2018, pentru o dată ce va fi anunţată ulterior".

CSM Poli Iaşi a transmis în ultimele ore imagini de  la stadion, din care se putea vedea că terenul este acoperit cu zăpadă.

Partida CSM Poli Iaşi – Astra, din etapa a doua a play-off-ului Ligii I, este a doua amânată în acest weekend, după ce sâmbătă nu s-a putut disputa din cauza zăpezii nici meciul  FC Botoşani – Dinamo, din play-out.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.