Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul dintre Arsenal şi PSV Eindhoven, de joi, din grupele Europa League, amânat

captura youtube
europa league

Meciul programat joi seara în grupele Europa League, Arsenal Londra - PSV Eindhoven, a fost amânat din cauza lipsei personalului de securitate pentru desfăşurarea în bune condiţii a partidei, a anunţat UEFA, scrie Reuters, potrivit Agerpres.

"Amânarea partidei este necesară în contextul în care majoritatea agenţilor de ordine sunt angrenaţi în asigurarea bunei desfăşurări a ceremoniilor de înmormântare a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Vom anunţa în perioada imediat următoare când se va disputa partida dintre Arsenal şi PSV Eindhoven", a indicat UEFA.

Arsenal şi PSV Eindhoven fac parte din Grupa A a Europa League, "tunarii" fiind lideri după prima etapă.

Aşa cum s-a anunţat, şi meciul dintre Glasgow Rangers şi Napoli, programat marţi seara în etapa a 2-a a grupelor Ligii Campionilor, a fost amânat pentru miercuri, 14 septembrie.

"Am decis amânarea cu 24 de ore a partidei din cauza lipsei personalului de securitate de pe Ibrox Park, aşa cum a comunicat clubul gazdă, în contextul în care acesta este angrenat în mare parte în asigurarea bunei desfăşurări a ceremoniilor de înmormântare a reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii", a menţionat duminică UEFA.

În plus, UEFA a precizat că la meciul de miercuri seara nu vor putea fi prezenţi pe stadion fani italieni, aşa cum nici în partida retur nu vor face deplasarea fani ai echipei scoţiene.

În prima etapă, Glasgow Rangers a pierdut cu 4-0 în deplasare partida cu Ajax Amsterdam, în timp ce Napoli s-a impus acasă, cu 4-1, în faţa lui Liverpool.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.