Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul FC Barcelona - Dinamo Kiev ar putea fi amânat din cauza numărului mare de cazuri de Covid-19 cu care se confruntă echipa lui Mircea Lucescu

Liga Campionilor

Meciul de fotbal FC Barcelona - Dinamo Kiev, programat miercuri în Liga Campionilor, ar putea fi amânat din cauza numărului mare de cazuri de Covid-19 cu care se confruntă echipa ucraineană, antrenată de Mircea Lucescu, scrie presa internaţională, anunță AGERPRES.

Dinamo Kiev a sosit luni la Barcelona cu doar 13 jucători de la prima echipă şi şase de la formaţia secundă a clubului, după ce nouă fotbalişti au fost testaţi pozitiv pentru noul coronavirus. Cei nouă sunt românul Tudor Băluţă, Gheorghi Buşcean, Denis Boiko, Gheorghi Ţitaişvili, Vitali Mikolenko, Denis Garmaş, Mikkel Duelund, Aleksandr Karavaev şi Mikola Şaparenko. Înainte de a fi testaţi, cei nouă s-au antrenat duminică alături de colegii lor, astfel că Dinamo se teme că şi alţi jucători ai săi au contractat virusul.

Citește și: Scene fără precedent! Un polițist a fost tăiat cu cuțitul, după ce i-a cerut unei persoane să poarte mască de protecție

Protocoalele sanitare ale UEFA prevăd că o echipă nu poate juca în cupele europene dacă în ziua meciului nu are la dispoziţie cel puţin 13 fotbalişti de pe lista A.

Dacă un alt jucător al primei echipe va fi depistat pozitiv la testele efectuate marţi în hotelul la care este cazată Dinamo, atunci partida de miercuri va fi amânată.

În absenţa primilor doi portari ai echipei, Gheorghi Buşcean şi Denis Boiko, pe listă au fost incluşi trei goalkeeperi fără experienţă: Ruslan Neşceret (18 ani), Valentin Morgun (19 ani) şi Denis Ignatenko (17 ani). Ruslan Neşceret a debutat duminică în campionat, în victoria (2-1) cu SK Dnipro-1.

Citește și: Florin Cîțu a răbufnit după declarația lui Marcel Ciolacu: Cum te mai duci tu acasă la familia ta și te uiți în ochii lor? Aștept să-ți ceri scuze

Pe 21 octombrie, cealaltă reprezentată a Ucrainei în Liga Campionilor, Şahtior Doneţk, a reuşit o victorie istorică în lui Real Madrid, cu scorul de 3-2, pe Estadio Alfredo Di Stefano, deşi echipa antrenată de Luis Castro a avut numeroşi jucători indisponibili din cauza Covid-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.