Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul Manchester City - Borussia Mönchengladbach se joacă tot la Budapesta

Meciul Manchester City - Borussia Mönchengladbach, din manşa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, va avea loc la Budapesta, pe Puskas Arena, la 16 martie, a anunţat UEFA, potrivit news.ro

Mutarea meciului de la Manchester a fost luată în urma măsurilor stabilite de guvernul german în legătură cu călătorii care provin din Regatul Unit, unde circulă o variantă mai contagioasă a coronavirusului. La întoarcerea de la Manchester, jucătorii clubului german ar fi trebuit să respecte o perioadă de izolare.

Citește și: Filmul ȘANTAJULUI președintelui CJ Călărași față de procurorul care îl ancheta - Îl amenința cu sesizări fictive, televiziunea și spunea că 'va face balamuc'

Şi prima manşă a avut loc în capitala Ungariei, partidă câştigată cu 2-0 de City. De asemenea, Budapesta va găzdui, miercuri seară, returul dintre Liverpool şi Leipzig, după ce şi turul a avut loc pe aceeaşi arenă.

O altă partidă din manşa I a optimilor, Atletico Madrid - Chelsea, scor 0-1, a avut loc la Bucureşti, la 23 februarie, din cauza resgtricţiilor impuse de Spania cetăţenilor care călătoresc din Marea Britanie.

Întâlnirea retur figurează pe Stamford Bridge, pe site-ul UEFA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.