Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul Petrolul-U Cluj: Ioan Ovidiu Sabău: Este foarte greu de gestionat această perioadă

Twitter
Petrolul Ploiesti

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei Universitatea Cluj, spune că nu poate fi relaxat după victoria importantă obţinută de formaţia sa duminică, la Ploieşti, pentru că mai întâi trebuie să îşi îndeplinească obiectivul: salvarea de la retrogradare, potrivit news.ro.

„Cu toate problemele pe care le-am avut am reuşit să trecem peste ele, să ne concentrăm şi să luăm cele trei puncte. Am suferit până la sfârşit, am avut două situaţii să închidem meciul, în prima repriză, şi alte două în partea secundă.

Este foarte greu de gestionat această perioadă, clasamentul este foarte strâns, dacă pierdeam azi eram în mare dificultate. Trebuie să pregătim meciul cu Mioveniul, poate cel mai greu, pentru că jucătorii pot considera că va fi foarte uşor, şi aici intervin eu. Noi, în afară de meciul de cupă nu am arătat deloc bine, să recunoaştem, dar ne-am pregătit săptămâna trecută foarte bine şi a venit vitoria asta.

Până nu îmi îndeplinesc obiectivul nu pot să mă bucur. Sperăm ca la meciul de cupă să fie gata gazonul, să jucăm acasă şi să fie bine”, a declarat Sabău.

Echipa Universitatea Cluj a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, formaţia Petrolul Ploieşti în etapa a 4-a din play-out-ul Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.