Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Laurențiu Reghecampf, după 4-1 la Iași: 'Este exact ce v-am spus! Nu este uşor să joci împotriva noastră cu un om în minus'

www.bzv.ro
Reghecampf

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul echipei Universitatea Craiova, îşi doreşte ca formaţia sa să rămână acolo sus, pe locul secund, unde a ajuns după victoria de sâmbătă, împotriva Politehnicii Iaşi, scor 4-1, scrie news.ro.

„Este exact ce v-am spus! Dacă luăm în serios şi jucăm la adevărata noastră valoare, va fi bine. În prima repriză nu am fost agresivi, le-am dat spaţii şi a fost ce a fost. În a doua am schimbat viteza, am fost mai agresivi şi lucrurile s-au schimbat în favoarea noastră.

Citește și: CSU Craiova a câștigat cu 4-1 la Iași, după ce a fost condusă la pauză: Moldovenii au jucat în 10 oameni din minutul 58

Nu este uşor să joci împotriva noastră cu un om în minus. A fost un mare avantaj pentru noi. Alex Mitriţă este un jucător foarte important pentru noi. A resimţit ceva în prima repriză, la un corner, o contractură, ceva. Sper să nu fie ceva mai serios şi să îl pot folosi la următoarea partidă. Ne pregătim pentru meciul cu UTA, mai avem puţin până la el, jucăm acasă şi sperăm să aducem cele trei puncte. Vom încerca să câştigăm, să aducem puncte şi să rămânem acolo sus”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Echipa Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 4-1, formaţia Poli Iaşi, într-un meci din etapa a cincea a Superligii, scrie news.ro.

Citește și: Adrian Mititelu stabilește încă un record: A dat afară un jucător căruia doar ce îi prelungise contractul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.