Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meciul România - Canada de la Cupa Federației se va disputa pe hard, la Cluj-Napoca: Simona Halep și-a anunțat prezența

Getty Images
Simona Halep

Răzvan Itu, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Tenis, a declarat, marţi, pentru News.ro, că întâlnirea România - Canada, din Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei se va disputa pe suprafaţă rapidă, la BT Arena din Cluj-Napoca.

”Suprafaţa pe care am trecut-o în chestionarul ITF este hard. Cât despre componenţa echipei, încă nu este stabilită. S-a vorbit cu fetele, Simona Halep şi-a manifestat intenţia de a veni, a fost prima care a spus , dar pînă atunci mai este. Mai sunt turnee şi, sigur, că nu ne dorim să intervină cumva vreo accidentare", a afirmat Itu, pentru News.ro.

Citește și: Vești bune despre Simona Halep, după ce românca a fost desființată de antrenorul Serenei Williams: Ce a anunțat WTA

Noul căpitan-nejucător Florin Segărceanu a declarat că o formaţie cu atâtea jucătoare în Top 100 WTA, precum cea a a României, merită să evolueze pe teren propriu în faţa unui public numeros.

"Ne bucurăm că putem să jucăm în singura sala competitivă la nivel european din România, sala de la Cluj-Napoca, mai ales că am înţeles că pentru acest meci s-a mărit şi numărul de locuri. Eu cred că pentru un asemenea eveniment, ţinând cont de rezultatele fetelor, de faptul că o avem pe Simona Halep, numărul 1 mondial, că avem cinci jucătoare între cele mai bune 100 din lume, chiar aveam nevoie de o asemenea sală şi sunt mai mult ca sigur că o să fie plină. Este un meci interesant, nu va fi deloc uşor, pentru că în Fed Cup, ca şi în Davis Cup, intervine factorul emoţional, ca de fiecare dată când joci pentru ţara ta. În echipa Canadei este Eugenie Bouchard, o jucătoare valoroasă, care a fost în Top 10 WTA, dar care, în ultima perioadă, nu a mai avut rezultate atât de bune. În mod sigur va fi un meci foarte interesant şi îi aştepăm pe suporteri alături de noi", a declarat Florin Segărceanu, potrivit unui comunicat al Federaţiei Române de Fotbal.

Partidele din Grupa Mondială II a Cupei Federaţiei vor avea loc la 10 şi 11 februarie 2018. Învingătoarele şi învinsele din aceste partide vor evolua în barajul de promovare în primul eşalon valoric, respectiv în cel de menţinere/retrogradare în/din grupa a II-a, la 21 şi 22 aprilie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.