Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medalii de aur pentru români la Europenele de haltere de pentru juniori

facebook.com
haltere

Medalii de aur pentru români la Europenele de haltere de pentru juniori

Sportivii români au cucerit cinci medalii de aur şi trei de argint, joi, în ziua a doua a Campionatelor Europene de haltere pentru juniori (Under-20) şi tineret (Under-23) de la Bucureşti, informează Agerpres.

Cosmin Isofache (CSM Bistriţa) a câştigat trei medalii de aur la cat. 61 kg (juniori), la smuls cu 121 kg, la aruncat cu 150 kg şi la total cu 271 kg, potrivit paginii de Facebook a Federaţiei Române de Haltere.

Andreea Cotruţa a obţinut şi ea două medalii de aur la cat. 55 kg (juniori), la smuls cu 88 kg şi la total cu 198 kg, în timp ce la aruncat s-a clasat pe locul secund, cu 110 kg.

Ionadi Valentin Iancu (CS Olimpia Bucureşti) a câştigat două medalii de argint la cat. 55 kg (U23), la aruncat cu 125 kg şi la total cu 223 kg, iar la smuls a încheiat pe poziţia a patra, cu 98 kg.

Bilanţul delegaţiei României după două zile de competiţie este de 11 medalii de aur şi 3 de argint, 5-1-0 la juniori şi 6-2-0 la U23.

Lotul României pentru Campionatele Europene de juniori şi tineret este alcătuit din 33 de sportivi, 20 la juniori şi 13 la tineret.

La precedenta ediţie a Campionatelor Europene de haltere pentru juniori şi tineret U23 de la Durres (Albania), România a încheiat cu un bilanţ de 33 de medalii, dintre care 9 de aur, 14 de argint şi 10 de bronz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.