Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii au anunțat care este starea de sănătate a copilului peste care au căzut haine în flăcări

ambulanta neagoe

Medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală au declarat, marţi, că starea copilului din Vaslui, peste care au căzut haine în flăcări, este critică şi şansele de supravieţuire sunt mici, informează Mediafax.

Citește și: ȘOCANT Firma din Timiș a efectuat dezinsecția și la grădinițe! Detalii suspecte: sediu în apartament, datorii uriașe și promisiunea: 'Se oferă garanție'

Purtătorul de cuv'nt al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că starea copilului de 3 ani, din Vaslui, cu arsuri pe 75% din corp este critică, cu insuficienţă multiplă de organe.

„Starea sa este foarte gravă. S-a încercat dializă, e în insuficienţă multiplă de organe. E foarte grav, în primul rând a fost foarte rău ars, pe o suprafaţă foarte mare şi cu arsuri foarte profunde. E foarte grav, cu carbonizări, cu arsuri de grad III, cu şanse mici de supravieţuire”, a spus Alexandru.

Copilul a ajuns sâmbătă, în jurul orei 21.00, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, în stare critică. O echipă de medici de la Ministerul Sănătăţii, condusă de secretarul de stat, conf.dr. Horaţiu Moldovan, a aşteptat echipajului Ambulanţei care aducea copilul de la Iaşi.

Minorul a fost operat, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă şi a primit îngrijiri în secţia de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului de Pediatrie din Iaşi. Acesta avea arsuri pe căile aeriene superioare, pe faţă, în regiunea cervicală, pe toarce, mâini şi pe coapsa stângă. Medicii din Iaşi au încercat să îl trimită la Bucureşti cu elicopterul, însă din cauza vântului s-a luat decizia de a fi transportat pe cale rutieră la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, din Capitală.

Micuţul, din comuna Băcani, judeţul Vaslui, dormea singur, în camera sa, vineri seara, iar peste el au căzut rufele care au luat foc, pe sobă, unde mama lui le pusese la uscat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.