Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medici britanici: Bolnavii Covid-19 tratați cu medicamente pentru astm se vindecă mai repede cu până la 3 zile

telegraph.co.uk
inhalator astm

Inhalatoarele recomandate în cazul persoanelor care suferă de astm pot accelera vindecarea după infecția cu Covid-19, au fost informați parlamentarii britanici. Doctorii care au prescris pacienților Covid tratament tip suspensie de inhalat au raportat faptul că în anumite cazuri bolnavii și-au revenit mai repede cu până la 3 zile, potrivit Daily Mail.

Sir Graham Brady, implicat în grupul de lucru Covid al conservatorilor, a sugerat că Guvernul ar trebui să recomande mai apăsat acest tip de tratament.

„Dacă timpul petrecut în spital este, în medie, de 8 zile, și îl poți reduce cu 3 zile folosind inhalatoare, de ce naibii nu am făcut-o până acum?”, a spus acesta

Ministrul sănătății, Jo Churchill, a recomandat medicilor să prescrie, în funcție de pacient, medicamentul „budesonide” care se inhalează pentru a tratat astmul și bolile pulmonare cronice.

„Budesonide” ar putea deveni astfel primul tratament oficial Covid pe care pacienții îl pot utiliza acasă în Marea Britanie. Printre marile avantaje se numără și faptul că tratamentul este ieftin și nu are efecte adverse severe.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.