Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicii continuă să își bată joc: NU respectă legile și nu se protejează, iar alte 5 cadre medicale sunt infectate, dând virusul și la 16 pacienți

Inquam Photos / Octav Ganea
protest medici

Numărul cadrelor medicale infectate cu SARS-Cov-2 la Spitalul de Psihiatrie Voila din judeţul Prahova a crescut, după ce întregul personal al unităţii sanitare a fost testat ca urmare a depistării unor cazuri de infectare. În acelaşi spital au fost diagnosticaţi cu COVID-19 şi 16 pacienţi, anunţă autorităţile.

„Dintre persoanele infectate cu noul coronavirus, 21 au fost confirmate într-o secţie a Spitalului de Psihiatrie Voila, acolo unde DSP Prahova a descoperit în această săptămână un focar de infecţie. În primă fază, a fost vorba de 13 angajaţi. Ulterior, după testarea întregului personal şi a pacienţilor, au mai fost înregistrare confirmări cu SARS-CoV-2 la 16 pacienţi şi alţi cinci angajaţi” informează vineri Prefectura Prahova într-un comunicat de presă.

Citește și: Cozmin Gușă: Iohannis este destabilizat! N-ar mai avea discernământul și capacitatea necesare pentru a-și exercita funcția de președinte

De la începutul epidemiei, la nivelul judeţului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu SARS-CoV-2 un 1940 de persoane. Dintre acestea, 1.351 au fost declarate vindecate şi externate, iar 82 au decedat. Ultimele trei decese au avut loc la persoane cu vârste cuprinse între 60 şi 70 de ani, toate având şi alte afecţiuni medicale grave.

Potrivit ultimelor raportări, în spitalele din judeţ, unde sunt trataţi bolnavi COVID-19, în secţiile de terapie intensivă, sunt internaţi 26 de pacienţi, dintre care 19 sunt ventilaţi.

Citește și: Reduceri de 20%! Wizz Air oferă discount la toate zborurile către aceste țări .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.