Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicină nucleară de ultimă generație la Centrul Oncologic SANADOR

Centrul Oncologic SANADOR oferă pacienților o abordare integrată complexă, de ultimă generație, pentru managementul cancerului, în conformitate cu cele mai recente ghiduri și protocoale disponibile la nivel internațional. La Centrul Oncologic SANADOR, pacienții au acces la specialiști cu experiență în Oncologie medicală, Radioterapie (inclusiv stereotaxie și brahiterapie), Medicină nucleară (cu SPECT-CT și PET-CT) și terapie izotopică, la care se adaugă chirurgia oncologică, imagistica medicală, laboratorul de analize și anatomia patologică. Totodată, cazurile oncologice sunt atent analizate de comisia multidisciplinară (Tumor Board), care stabilește cele mai bune strategii de diagnostic și tratament în funcție de specificul fiecărui caz.

Pentru că diagnosticul precis este esențial pentru tratamentul corect al cancerului, Centrul Oncologic SANADOR deține echipamente de imagistică și medicină nucleară de ultimă generație, cu tehnologii de înaltă performanță. Printre ele se numără:

  • Siemens Symbia Intevo Bold pentru scintigrafie și SPECT-CT, care poate identifica modificări la nivel celular încă din stadiu incipient;
  • Siemens Biograph Horizon 3R pentru PET-CT, cea mai modernă metodă de imagistică nucleară disponibilă în domeniul medical;
  • Computer tomograf Philips Big Bore 4D, primul computer tomograf din lume specializat în radioterapie;
  • Ecograful bk3000 pentru fusion biopsy permite fuziunea în timp real a imaginii ecografice cu rezultatul RMN multiparametric și astfel pacienții cu suspiciune de cancer de prostată beneficiază de biopsii rapide și țintite.

În plus, SANADOR este singurul centru din sectorul medical privat care deține secție dedicată pentru terapia izotopică. Aceasta oferă un nivel performant de dotări și servicii medicale ce vin în sprijinul pacienților afectați de neoplasm tiroidian și nu numai. Secția beneficiază de circuite separate, de condiții speciale de izolare și de personal medical cu înaltă pregătire, astfel încât tratamentele sunt administrate în condiții de maximă siguranță și confort, în acord cu protocoale terapeutice internaționale. Pacienții sunt cazați în saloane special amenajate, cu pereții, ușile și tavanul cu conținut de plumb pentru protecție împotriva radiațiilor. Pentru stabilirea diagnosticului de certitudine și pentru obținerea parametrilor clinici necesari administrării unei terapii optime și cât mai puțin invazive pentru pacient, medicul endocrinolog lucrează în strânsă legătură cu specialistul în Medicină Nucleară.

Centrul Oncologic SANADOR este parte integrantă din Spitalul Clinic SANADOR, astfel că oferă pacienților și acces la infrastructura acestuia: bloc operator la standarde internaționale (fiecare sală de operație este dotată cu plafon cu flux laminar, având grad de asepsie 3–4, asigurând protecție avansată împotriva infecțiilor intraspitalicești), anestezie și terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, compartiment de primiri urgențe (24/24H) cu 18 linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.

Descoperă Centrul Oncologic SANADOR!

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.