Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Adina Alberts critică virulent măsurile impuse: 'Obligativitatea purtării măștii este o inepție'

Facebook
Adina Alberts

Medicul Adina Alberts a comentat la Antena 3 motivul care a determinat mii de români să protesteze în toată ţara. Medicul consideră că măsurile impuse de autorităţi şi mai ales obligativitatea purtării măştii de protectie nu are nicio logică şi este o cerinţă inumană.

"Din punct de vedere medical nu există nicio logică. Nu știu ce ar fi putut vreun reprezentant a oficialităților să explice populației, atâta timp cât nu există logică și nu există nici un motiv ca să trecem prin ceea ce trecem. Am asistat în săptămânile trecute la creșterea din pix a incidenței infectărilor. Probabil că în acest moment este o mică ascensiune acest al acestui indice de incidență dar nu atât de mare cum se vehiculează și cum a fost adus din cauza faptului ca s-a modificat metoda de raportare.

"Această mască are rolul de a ne proteja, dar dacă nu este purtată cu un trebuie, nu este de calitate nu este ceea ce trebuie degeaba o purtăm pentru că mai rău ne face.

O mască purtată mai mult de jumătate de oră, mai ales că vin căldurile, mai ales în zilele în care este mai multă umiditate se îmbibă și reprezintă un loc nemaipomenit pentru ca pentru ca germenii să se multiplice.

JUSTICE LEAKS, episodul 2 | Când procurorii doresc moartea adversarilor şi visează la percheziţii noaptea

Plus că sunt foarte multe persoane, iar copiii clar nu ar trebui să poarte mască, dar sunt și foarte mulți adulți care au patologii diverse și să poarte masca pe figură atâtea ore în șir nu face decât să agraveze acestei patologii”, a spus medicul.

"Obligativitatea purtării măștii este o inepție. Nu a dat rezultate nici în anul trecut, în nicio țară este o greșeală elementară. Când ieși pe stradă singur pe stradă, că se întâmplă de atâtea ori să fim singuri pe stradă, de ce trebuie să avem masca pe figură?

Plus că am văzut foarte mulți polițiști, pentru că e petrec mult timp în circulație, foarte mulți dintre ei nu respectă această regulă pentru că este inuman să îi ceri atâtea ore unui om să stea cu masca pe față.

Te afectează structural. Nu te mai poți concentra, nu mai ajunge suficient oxigen la creier. Nu este normal să avem obligativitatea purtării măștii, iar la copii faptul că ei sunt obligați să facă sport cu masca pe față este de o cruzime incredibilă", a mai spus medicul Adina Alberts.

În afară de asta nu avem la dispoziție ceea ce întreagă planetă are și anume medicație care si-a dovedit prin multiple studii la nivel internațional că ar fi eficientă. Ne rezumăm la a ne închide în casă fără să avem acces la așa de bine cunoscută Ivermectină. Nu înțeleg care este motivul pentru care nu avem și noi voie, medicii de toate specialitățile să recomandăm și noi pe parafa pe rețetă prevenția cu această substanță", a spus Adina Alberts la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.