Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Adina Alberts PUNE întrebarea aflată pe buzele tuturor românilor: De ce partidele continuă campania electorală, dacă infectările cresc

www.facebook.com
adina alberts

Medicul Adina Alberts atenționează că în actualul context al evoluției pandemiei de coronavirus autoritățile nu pot merge mai departe cu organizarea alegerilor locale.  Contradicția flagrantă, observată de altfel și de toți românii, e expusă și de Alberts: de ce politicienii își pot face campanie în plină pandemie, în vreme ce cetățenii sunt nevoiți să suporte noi restricții.

"Amânarea alegerilor locale...

Pandemia de coronavirus nu poate masca un joc politic, iar SCOPUL NU SCUZĂ MIJLOACELE atunci când e vorba de sănătatea fizică și psihică a oamenilor.

Nu putem susține alegeri, în plină pandemie, doar pentru că unii s-au văzut pe plus în sondaje. Nu putem înfricoșa categorii de alegători cu risc crescut de a contacta Covid-19. NU PUTEM AVEA ALEGERI DACĂ NU ÎȘI POT EXPRIMA TOȚI VOTUL!

La cum ne este prezentată situația actuală, cetățenii se vor teme să iasă din case și să se expună unui risc de îmbolnăvire pentru a vota. Mai ales cei mai în vârstă! Iar în zonele unde se instaurează carantina totală nici vorbă să se organizeze urne de vot!

Deci cum ar putea guvernul să justifice susținerea alegerilor locale, în timp ce prezintă zilnic un nou număr uriaș de infectați și localități întregi carantinate?! E imposibil! Ar fi bine ca anunțul anulării să se facă de pe acum, nu să se joace cu nervii oamenilor! Cum poți să ții totul închis, cu lacătul pus pe școli și grădinițe, dar să chemi lumea la urne?! Haideți să fim raționali.

Cu sănătatea și cu dreptul oamenilor de a vota nu e de joacă!

AUTORITĂȚILE AR TREBUI SĂ SE HOTĂRASCĂ. Ori avem o problemă cu rata infectărilor în creștere și se aplică restricții pentru a diminua fenomenul pandemic, ori nu avem și atunci putem organiza alegeri! Dle Ministru Tătaru, dle Premier Orban, ori una, ori alta!

TOȚI CETĂȚENII TREBUIE SĂ AIBĂ ȘANSA DE A MERGE LA VOT FĂRĂ FRICA CĂ S-AR PUTEA INFECTA!

#SanatateaTAPrioritateaMEA

#MedicPrimar", scrie Adina Alberts pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.