Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul care a ajuns pe platourile de filmare ale westernului 'Rust' acuză echipa de neglijenţă

Vanity Fair
Halyna Hutchins Alec Baldwin

Medicul trimis pe platourile de filmare ale westernului „Rust” după incidentul fatal din Santa Fe, în urma căruia a fost ucisă directoarea de imagine Halyna Hutchins, a depus plângere săptămâna aceasta pentru neglijenţă contra mai multor membri ai echipei de filmare, scrie presa americană.

În plângerea sa, Cherlyn Schaefer afirmă că a suferit „de stres post-traumatic” după moartea Halynei Hutchins. Ea a explicat şi că nu s-a mai întors la muncă de la incidentul fatal, conform news.ro.

Pe 21 octombrie, Cherlyn Schaefer a fost chemată de urgenţă pentru a o ajuta pe Halyna Hutchins în aşteptarea ajutoarelor cu elicopterul.

Plângerea lui Cherlyn Schaefer vizează mai multe persoane din echipă, între care armuriera Hannah Reed Gutierrez, asistentul de regie Dave Halls, Seth Kenney, patron firmei de recuzită care a vândut muniţia care se presupunea că e falsă, şi recuziterul Sarah Zachry. Alec Baldwin nu a fost numit în plângere.

Este a patra plângere făcută de un membru al echipei de la film. Scenarista Mamie Mitchell l-a atacat în justiţie, în noiembrie, pe Alec Baldwin, pe asistentul de regie Dave Halls şi pe alţi membri ai echipei de filmare.

Nu a fost efectuată nicio arestare în acest dosar, dar acuzaţii penale nu sunt excluse în cazul în care responsabilităţi vor fi stabilite, a subliniat la puţin timp după dramă procuratura din Santa Fe.

Într-un interviu pentru postul ABC, Alec Baldwin a declarat că nu se simte vinovat şi nici „responsabil” de moartea Halyna Hutchins.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.