Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Florin Roșu a fost numit manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Iași: El o înlocuiește pe Carmen Dorobăț, care este acuzată de fapte de corupție

Carmen Dorobăţ

Medicul Florin Roșu a fost numit vineri în funcția de manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Iași. El o înlocuiește pe Carmen Dorobăț, care este acuzată de fapte de corupție. În prima zi, noul manager a vizitat secția de la Lețcani a spitalului din Iași, anunță MEDIAFAX.

Medicul Florin Roșu a fost numit vineri în funcția de manager al Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași. Numirea a fost făcută de președintele Consiliului Județean cu care noul manager a mers în vizită la spitalul modular de la Lețcani, secția externă a unității din Iași.

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare anticoronavirus a făcut anunțul! Câte doze a comandat România

La spitalul dedicat bolnavilor de Covid, Florin Roșu a verificat stadiul lucrărilor de remediere a multiplelor probleme apărute în ultima perioadă.

„Astăzi l-am numit pe medicul Florin Roșu în funcția de manager al Spitalului de Boli Infecțioase din Iași. Tot astăzi, am fost împreună la Spitalul Modular de la Lețcani care, așa cum știți, este o secție externă a Spitalului de Boli Infecțioase.Problema încălzirii a fost rezolvată, dar încă există probleme tehnice și logistice. Spre exemplu, stocatorul de oxigen încă nu este funcțional pentru că montarea lui depinde de o platformă betonată. Amplasarea la Lețcani a acestui spital modular mai are un neajuns și anume că este situat în câmp, iar pe timp de iarnă trebuie să luăm în calcul inclusiv montarea de parazăpezi pentru a preveni blocajele în cazul viscolului”, a anunțat președintele Consiliului Județean Iași, Costel Alexe.

Citește și: Fost ministru al Muncii: ‘Orbane, mai avem voie să votăm?’

Florin Roșu este fostul șef al secției ATI de la Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” Iași. El este medic din 2013 în cadrul spitalului pe care acum îl conduce.

Carmen Dorobăț, fostul manager al spitalului ieșean, a demisionat din funcție din cauza interdicțiilor impuse de Curtea de Apel prin sentința pronunțată în dosarul de corupție în care a fost condamnată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.