Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Monica Pop anunță SECRETUL alimentar care ne ferește de infecția cu coronavirus

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Medicul Monica Pop, unul din cei mai reputați ofltalmologi din România vine cu informații esențiale privind dieta românilor care vor să se asigure că nu se infectează cu coronavirus și că au un sistem imunitar puternic.

Citește și: FSLI intră în plin SCANDAL privind cursurile online: Iohannis e SOMAT să publice legea prin care profesorii primesc sprijin

„Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea. Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei. Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere. Din punct de vedere medicamentos, eu folosesc o schemă de imunitate de foarte mulți ani. Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență. Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a declarat medicul la Antena3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.