Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Monica Pop SUSȚINE vaccinarea anticoronavirus pe bani: Rata de mortalitate e ca la gripă

Inquam Photos / Adel Al-Haddad
Inquam Monica Pop

Curg reacțiile în lanț după ce ieri președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a anunțat că vaccinarea anticoronavirus ar urma să se facă contra cost în viitor.

„Personal sunt de acord cu domnul Orban. De data asta eu sunt de acord pentru că acest vaccin ar trebui să aibă același statut cu celelalte vaccinuri. Nu s-a ținut cont de faptul că sunt asigurați pentru care ar trebui să existe o cotă de gratuitate. De ce ar fi acest vaccin altfel decât celelalte. Aș dori ca vaccinul să fie ca toate celelalte, să fie și vaccinați gratuit. Covid nu are mortalitatea mai mare decât a gripei. Covid are mortalitate de sub 0,1%.

 

Arafat nu s-a ocupat de achiziții înainte de pandemia asta. E o foarte mare greșeală faptul că liberalii au dat Ministerul Sănătății la USR. Arafat a greșit mult. Acesta a fost nenorocul acestei țări, să avem o pandemie foarte grea. Oamenii care plătesc asigurări nu au primit nimic pentru asta, asta e vina cea mai mare. S-au pierdut foarte multe vieți pentru că oamenii nu au plătit îngrijirea pe care au plătit-o în avans. Bolnavii cronici sunt în număr de 5 milioane , toți aceștia nu au fost tratați din cauza Covid-19. Au murit mult mai mulți decât au murit de Covid-19 pentru că nu au primit îngrijire atunci când trebuia”, a declarat Monica Pop la RTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.