Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medicul Nicolae Bacalbaşa a vorbit despre boala de care suferă Liviu Dragnea: 'Este o afecţiune extrem de dureroasă, greu de suportat, dar nu este letală'

bacalbasa

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a afirmat luni că boala de care suferă liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, "nu poate provoca îngrijorare pentru că nu este o afecţiune letală", informează Agerpres.

Citește și: ALDE Tulcea își îndeamnă adepții să respecte PSD, chiar dacă cei din urmă nu fac acest lucru

"O compresie radiculară într-o hernie de disc pentru partid nu poate provoca îngrijorare pentru că nu este o afecţiune letală. Sigur că este o perturbare a activităţii principalului lider al unui partid. Din nefericire, este o afecţiune extrem de dureroasă, greu de suportat. Deci, mai degrabă îmi provoacă compasiune şi solidaritate faţă de problemele neplăcute de sănătate de care avem parte toţi, pe rând, acum are nevoie domnul Dragnea", a declarat Bacalbaşa, la Parlament.

În calitate de medic, Bacalbaşa a explicat că, "din punct de vedere formal, orice compresie radiculară este indicaţie chirurgicală".

"Din fericire sau din păcate, medicina nu se face din reţete formale, ci tocmai din diferenţa specifică care dă un foarte bun specialist într-un domeniu. Deci, probabil oameni cu multă experienţă vor hotărî. În general, chirurgii sar totdeauna să opereze lărgind indicaţiile, dar oamenii de bună credinţă le limitează", a spus Bacalbaşa.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, se află internat într-o clinică privată, după ce a acuzat dureri de spate, mass-media relatând că ar fi vorba despre o hernie de disc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.