Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ALDE Tulcea își îndeamnă adepții să respecte PSD, chiar dacă cei din urmă nu fac acest lucru

ALDE
ALDE sigla

Preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a ALDE Tulcea, Octavian Popa, le recomandă membrilor de partid să respecte parteneriatul cu PSD, chiar dacă cei din urmă nu fac acest lucru, informează Agerpres.

Citește și: Ministrul delegat pentru Afaceri Europene: 'Coeziunea este principiul cheie care poate restabili legătura Uniunii cu cetăţenii săi'

"Mi se pare în neregulă ca atunci când există o alianţă în care ALDE se manifestă corect, partenerii să facă alianţe cu cei care se declară duşmani, respectiv PNL. (...) În general, linia pe care o transmitem colegilor este de a încerca să colaboreze, să fie parteneri corecţi, respectând legea şi să acţioneze în permanenţă în interesul cetăţenilor", a declarat luni, într-o conferinţă de presă, Popa.

În comuna Somova, viceprimarul ALDE Elena Visterneanu a fost schimbat, cu sprijinul PSD, cu viceprimarul PNL Gheorghe Năstase, în prezent ambii fiind viceprimari ai comunei.

"Un om merge într-o înţelegere până când înţelegerea este declarată căzută. Trebuie să fie motive serioase şi la nivel naţional pentru ca acest lucru să se întâmple. Nu putem rupe parteneriate pentru nişte lucruri punctuale care pot fi îndreptate", a mai spus preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a ALDE.

Potrivit sursei citate, o situaţie similară celei din comuna Somova s-a înregistrat şi în comuna Grindu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.