Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mediul de afaceri sprijinit de fondurile nerambursabile

Ministerul pentru IMM
Stefan Oprea

Activitatea firmelor care au accesat programe naționale precum Start-UP Nation sau microindustrializarea, este atent urmărită în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Intenția ministrului pentru IMM-uri,  Ștefan-Radu Oprea, este de a obține un feedback asupra derulării concrete a programelor, chiar de la beneficiarii direcți, astfel încât programele viitoare să fie concepute în acord cu opinia și nevoile beneficiarilor, dar și a consultanților în domeniu sau a specialiștilor din agenții.

Programul național multianual de microindustrializare 2019 l-a ajutat pe Costel Neacșu să-și dezvolte activitatea societății sale din București în domeniul fabricării și comercializării pieselor de mobilier: “Fondurile accesate, 100 000 de euro, m-au ajutat mult. Am schimbat o parte din tehnologie care ne ajută să fim mai performanți. Programul de microindustrializare este bun, ar mai putea fi îmbunătățit la partea de comunicare și la proceduri, care ar putea fi simplificate. Căutăm soluții de finanțare și în viitor, să ne dezvoltăm, pentru a nu mai fi dependenți de alți producători. Practic ne mai trebuie două utilaje pentru a închide un circuit complet în domeniul fabricării mobilei.”

Programele derulate de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat pentru sprijinirea mediului de afaceri sunt: programul de promovare a exportului, programele pentru micro-industrializare, comerţ, programul de internaţionalizare, programul Start-Up Nation, programul Femeia Antreprenor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.