Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Medvedev amenință Marea Britanie: 'Insula lor arogantă și mizerabil de umedă va fi măturată în adâncurile întunecate ale mării'

TASS
Dmitri Medvedev

Fostul președinte rus și vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a numit Marea Britanie "dușmanul nostru etern", după ce guvernul britanic a impus sancțiuni împotriva unor persoane din Rusia.

"Cui îi pasă de deciziile lor? Marea Britanie a fost și va fi mereu dușmanul nostru etern, cel puțin până când insula lor arogantă și mizerabil de umedă va fi măturată în adâncurile întunecate ale mării de un val creat de un sistem de armament rusesc de ultimă generație", a scris Medvedev vineri pe Telegram.

Sancțiunile britanice, legate de cazul Kara-Murza

Guvernul britanic a sancționat un judecător rus și alte două persoane despre care spune că au legătură cu arestarea lui Vladimir Kara-Murza, critic al Kremlinului, aflat în închisoare. Sancțiunile implică înghețarea activelor și o interdicție de călătorie.

Luni, Vladimir Kara-Murza a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru înaltă trădare și alte acuzații, după ce politicianul a condamnat public războiul Moscovei din Ucraina. Vladimir Kara-Murza a fost reținut inițial în urmă cu un an, la câteva ore după un interviu acordat CNN în care a criticat "regimul de criminali" al președintelui rus, Vladimir Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.