Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rușii reacționează la speculațiile că vor rămâne în curând fără arme. Medvedev: 'Nu vă faceți prea multe speranțe'

newsweek.com
Dmitri Medvedev

Fostul preşedinte rus Dmitri Medvedev, numărul doi în cadrul Consiliului de Securitate rus, răspunde la comentariile celor care susțin că forțele armate ruse vor rămâne în curând fără arme și echipamente. Medvedev afirmă că se iau măsuri pentru accelerarea producției de arme, în special tancuri, rachete și drone. Acesta amenință cu răspunderea penală producătorii care nu se conformează.

„Astăzi, la ordinul comandantului suprem suprem, la Nijni Tagil a avut loc o inspecție a producției de tancuri la Corporația Uralvagonzavod, care este cel mai mare producător de vehicule blindate din această zonă.

Printre aspectele discutate s-au numărat accelerarea livrărilor de vehicule către trupe pentru a fi utilizate în cursul operațiunii militare speciale și eliminarea problemelor existente. A fost stabilită sarcina de a îndeplini riguros SDO în toți parametrii săi cheie și de a preveni întreruperile în livrările de hardware fabricat. A fost atrasă atenția asupra responsabilității tuturor cocontractanților ordinii de stat, până la răspunderea penală inclusiv. Au fost adoptate instrucțiuni pentru ministerele și departamentele responsabile de ordinea de stat. Controlul asupra punerii în aplicare a acestuia va fi continuat.

Încă un lucru. Citind analize ostile, am întâlnit în repetate rânduri afirmația că echipamentele militare și armamentul la mare căutare în Rusia se vor epuiza în curând. Ca și cum totul a fost consumat. Nu vă faceți prea multe speranțe. Producția de arme și echipamente speciale crește de multe ori în toate direcțiile: de la tancuri și tunuri la rachete de înaltă precizie și drone. Așteaptați!”, scrie Medvedev pe canalul său de Telegram.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.