Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MEGA-OPERAȚIUNE a Poliției: 9.000 de polițiști sunt scoși pe străzi

audi politie

Peste 9.000 de poliţişti vor acţiona în weekend pe drumurile din ţară cu 420 de aparate radar pentru supravegherea traficului rutier, în vederea asigurării unui climat de siguranţă a cetăţenilor.

"Cetăţenii vor încerca să-şi petreacă clipele alături de cei dragi, la munte, în special, astfel încât Poliţia Română va fi la datorie şi de data aceasta, peste 9.000 de poliţişti vor acţiona la nivel naţional, cu 420 de aparate radar. Nu toţi sunt de la Poliţia Rutieră, majoritatea sunt de la structurile de ordine şi siguranţă publică", a declarat vineri ofiţerul de presă al Poliţiei Române, Ramona Dabija.

Citește și: EXCLUSIV STIRIPESURSE.RO anunță STIREA ANULUI în România: O mare televiziune se VINDE

Ea a precizat că se au vedere, în principal, căile de acces către staţiunile turistice montane, dar şi judeţele de graniţă, pentru că sunt încă români care şi-au petrecut concediul în ţară şi acum se întorc acolo unde muncesc.

"Recomandăm tuturor cetăţenilor să respecte regulile de circulaţie, să respecte semnalele colegilor noştri pe care-i întâlnesc în trafic şi, în general, să aibă o conduită preventivă corectă", a mai spus Ramona Dabija.

Citește și: Descoperire ISTORICĂ în cercetare: Oamenii se pot reproduce fără ovule

Aceasta a oferit detalii despre un program educativ desfăşurat de Poliţia Română, ce va avea loc sâmbătă, a cărui ţintă sunt copiii.

"Mâine, în parcările magazinelor Lidl, aşteptăm toţi copiii să participe la un concurs pe teme rutiere - 'Verde la educaţie'. Este o campanie pe care noi o derulăm deja de vreo 4 ani şi în care ne propunem educarea celor mici din punct de vedere al respectării regulilor de circulaţie. Ei vor avea nişte covoraşe pe care sunt desenate semnele de circulaţie pe care le întâlneşte un pieton în drumul lui spre şcoală sau în drumul spre parc sau spre casă şi încercăm să îi familiarizăm pe cei mici cu semnele de circulaţie", a arătat Ramona Dabija.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.