Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meghan Markle, pusă la punct de nepotul lui Nelson Mandela, după ce s-a comparat cu fostul lider sud-african

mediafax.ro
Meghan Markle

Nepotul lui Nelson Mandela a criticat-o pe Meghan Markle, după ce a sugerat că nunta ei cu Prințul Harry a stârnit scene de bucurie în Africa de Sud, care amintesc de eliberarea în 1990 a legendarului militant anti-apartheid, după 27 de ani de închisoare, spunând pentru MailOnline: „Nu poate fi niciodată comparat cu sărbătorirea nunții cuiva.

Zwelivelile „Mandla” Mandela a spus că a fost „surprins” de remarcile ei din revista The Cut, când a susținut că în urmă cu trei ani un membru al distribuției 'Regele Leu' a făcut o comparație între nunta ei regală și mersul istoric al lui Nelson Mandela către libertate, conform dailymail.com.

Citește și: Meghan Markle, lovitură pentru familia regală: Ducesa a dezvăluit că ea și prințul Harry au fost 'fericiți' să părăsească Marea Britanie

„Sărbătoarea lui Mandela s-a bazat pe depășirea a 350 de ani de colonialism cu 60 de ani de regim brutal de apartheid în Africa de Sud. Deci nu poate fi echivalat cu același lucru."

Referindu-se la Meghan, el a spus: „În fiecare zi există oameni care vor să fie Nelson Mandela, fie comparându-se cu el, fie dorind să-l imite.

„Dar înainte ca oamenii să se poată considera Nelson Mandela, ar trebui să se uite la munca pe care a făcut-o și să poată fi campioni și susținători ai muncii pe care el însuși a susținut-o”, a concluzionat Zwelivelile Mandela.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.