Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meghan Markle, lovitură pentru familia regală: Ducesa a dezvăluit că ea și prințul Harry au fost 'fericiți' să părăsească Marea Britanie

smartradio.ro
Harry și Meghan Markle

Meghan Markle lansează un nou atac la adresa Familia Regale Britanice, spunând că ea și prințul Harry au fost „fericiți” să părăsească Marea Britanie, deoarece cei doi „tulburau ordinea ierarhiei... prin simpla existență” înainte de a „demisiona” din calitatea de membri activi ai familiei regale, conform Daily Mail.

Ducesa de Sussex a acordat un interviu publicației „The Cut”, parte a revistei New York, în care a susținut că ceea ce și-a dorit cuplul, atunci când a cerut libertatea financiară, de fapt nu a fost „reinventarea roții”.

Potrivit sursei citate, și prințul Harry ar fi sugerat că „unii membrii ai familiei nu pot lucra și trăi împreună”, în timp ce Meghan a dezvăluit că soțul ei i-a spus că 'și-a pierdut tatăl', pe Prințul Charles.

Meghan ar mai fi spus în cadrul aceluiași interviu că ea și prințul Harry sunt „ca sarea și piperul” pentru că „se mișcă mereu împreună”, și ar fi pretins că s-a confruntat cu probleme în Marea Britanie din cauza faptului că este americancă.

Interviul a fost publicat după ce s-a susținut că Harry și Meghan nu o vor vizita pe Regina Elisabeta a II-a la Balmoral, când vor vizita Marea Britanie săptămâna viitoare, pe fondul unei dispute de securitate în curs de desfășurare, și la doar câteva zile după ce Meghan a folosit noul ei podcast Spotify pentru a se plânge de modul în care a trebuit să-și continue angajamentele la un turneu regal în Africa de Sud după un incendiu în dormitorul lui Archie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.