Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Melania Trump dezvăluie în detaliu experiența avută cu COVID-19: 'Dureri în tot corpul, tuse, oboseală'

http://today.herald.bplaced.com
melania trump

Melania Trump a povestit public experiența avută după ce s-a infectat cu coronavirus. Timp de două săptămâni, Prima Doamnă a Statelor Unite s-a confruntat cu simptome specifice bolii, precum dureri de cap, tuse și oboseală excesivă, însă nu a avut nevoie de spitalizare.

Într-o postare publică făcută pe portalul Casei Albe, Melania Trump a dezvăluit în detaliu faptul că s-a simțit rău, deși forma de infectare a fost una ușoară. Problema a fost că toate simptomele au apărut deodată. ”Aveam dureri în tot corpul, tuse, dureri de cap și o stare continuă de oboseală”, a scris Prima Doamnă în textul în care descrie experiența avută cu virusul SARS-CoV-2.

Aceasta a mai povestit în textul intitulat ”Experiența mea personală cu Covid-19” că nu a mers la spital, ci a optat pentru un tratament diferit de cel la care a fost supus soțul său, președintele SUA.

Leacul său s-a bazat pe o alimentație sănătoasă și pe multe vitamine. Melania Trump susține că nu ar fi luat niciun fel de ”cocktail de medicamente”.

După cele două săptămâni testul a ieșit negativ, la fel ca și al președintelui Donald Trump, care a fost tratat în spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.