Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meleșcanu, întâlnire de ULTIMĂ ORĂ cu Dragnea în 'scandalul mutării ambasadei la Ierusalim'. Ministrul nu e de acord cu propunerea liderului PSD

teodor melescanu

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat joi că el, personal, nu sprijină iniţiativa cu privire la desecretizarea memorandumului elaborat de Guvern pe tema mutării Ambasadei României din Israel, dar a precizat că aceasta va fi o hotărâre pe care o va lua Executivul şi premierul, anunță Agerpres.

Citește și: Iohannis ATACĂ Guvernul Dăncilă din toate poziţiile. Noua problemă găsită

Şeful diplomaţiei române a avut joi o întâlnire de aproximativ 30 de minute cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, în biroul acestuia din urmă, de la Palatul Parlamentului.

"Am venit (la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor - n.r.) să vorbim despre programul de guvernare, despre implementarea programului de guvernare. (...) Nu am discutat despre desecretizarea memorandumului cu privire la mutarea ambasadei. (...) A fost o idee (desecretizarea memorandumului - n.r.), eu, personal, nu sprijin iniţiativa, dar, sigur, e o hotărâre pe care o va lua Guvernul, doamna prim-ministru. Acum domnului Dragnea i-am prezentat stadiul în care ne aflăm şi faptul că ne concentrăm pe chestiunile economice cu toate ministerele, de la Economie până la Agricultură, să vedem care sunt avantajele şi dezavantajele", a afirmat Meleşcanu.

Declarația lui Meleșcanu vine după ce vicepremierul Paul Stănescu a anunțat recent că Liviu Dragnea a propus desecretizarea Memorandumului.

„Am discutat, într-adevăr, în Biroul Național Permanent. Domnul președinte Dragnea a pus această problemă s-o studiem. Și, dacă se poate face, cred că ar fi bine să știe tot poporul ce discutăm în guvern, că nu e nicio problemă, n-avem secrete. Vorbim de România, nu de persoane sau de grupuri politice”, a declarat, pentru Digi24, vicepremierul Paul Stănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.