Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Melescanu a primit oficial o functie in conducerea ALDE

teodor melescanu

ALDE a decis în şedinţa de luni numirea lui Teodor Meleşcanu în funcţia de vicepreşedinte al partidului, urmând ca acesta să se ocupe de problemele de politică externă şi de cele de securitate naţională, a anunţat copreşedintele formaţiunii Călin Popescu-Tăriceanu.

"Astăzi am formalizat decizia referitoare la numirea domniei sale (n.r. Teodor Meleşcanu) în funcţia de vicepreşedinte. Va avea ca responsabilitate principală problemele de politică externă şi problemele de securitate naţională, în care are o experienţă îndelungată. Eu cred că în politică este nevoie de probitate morală, dar şi de competenţă profesională şi pun accent pe acest lucru şi pe această latură a personalităţii domnului Teodor Meleşcanu", a precizat Tăriceanu, într-o conferinţă de presă, după şedinţa Comitetului de fuziune al ALDE.

La rândul său, Teodor Meleşcanu a mulţumit pentru decizia luată şi a asigurat că se va ocupa de problemele de care va fi responsabil "cu aceeaşi seriozitate şi competenţă profesională".

"Voi face ca, la nivelul ALDE, problemele de politică externă, de securitate şi de apărare a României să fie abordate în mod profesionist, în interesul României, indiferent de Guvernul care este în funcţie. În acelaşi timp, obligaţia pe care o avem de partid în opoziţie este să acţionăm şi să atenţionăm foarte clar orice derapaje care, din punctul nostru de vedere, nu răspund intereselor fundamentale ale ţării", a susţinut Meleşcanu.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.