Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Membrii Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor vor face vizite de informare-documentare la mai multe instituţii

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională a Camerei Deputaţilor va face în perioada următoare vizite de informare-documentare la mai multe instituţii, printre care Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Penitenciarul Giurgiu. Biroul permanent al Camerei a aprobat luni ca membrii Comisiei să meargă în vizită de informare-documentare la Penitenciarul Giurgiu pe data de 7 noiembrie, iar la Statul Major al Forţelor Terestre şi Unitatea de Integrare a Forţelor NATO în 8 noiembrie, conform Agerpres.

De asemenea, în 13 noiembrie aceştia vor face o vizită la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Membrii comisiei vor merge şi la operatorii economici care activează în domeniile de importanţă strategică şi care fac parte din Compania Naţională Romarm - şi anume la Uzina Automecanică Moreni - în 31 octombrie, Electromecanica Ploieşti, Plopeni şi Dragomireşti - 1 noiembrie, precum şi MFA Mizil - 6 noiembrie.

Vizita de documentare la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă este programată în data de 14 noiembrie, la Brigada Multinaţională de la Craiova pe data de 23 noiembrie, iar la Divizia 2 Getica de la Buzău pe data de 29 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.