Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Membru al echipei de filmare de la serialul 'Lege și ordine: Crimă organizată', împușcat mortal pe platoul de filmare

deadline.com
lege si ordine serial

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, membru al echipei de filmare de la serialul Lege și Ordine, a fost împușcat mortal de o persoană neidentificată în timp ce se afla pe platoul din Brooklyn. Incidentul s-a produs marți, potrivit The Guardian.

Un membru al echipei de la Lege şi Ordine: Crimă Organizată a fost ucis în timp ce lucra în apropierea platoului de filmare din New York.

Johnny Pizarro, în vârstă de 31 de ani, din Queens, stătea în mașina sa în cartierul Greenpoint din Brooklyn, când o persoană neidentificată s-a apropiat de mașină, a deschis portiera și l-a împușcat în gât și în cap. Nu a fost făcută nicio arestare și nu se știe dacă cei doi aveau o legătură.

Victima a fost dusă la un spital local, unde a fost declarat decesul.

„Am fost teribil de întristați și șocați să aflăm că unul dintre membrii echipei noastre a fost victima unei crime în această dimineață și a murit în urma acesteia. Colaborăm cu forțele de ordine locale în timp ce acestea continuă să investigheze. Inimile noastre sunt alături de familia și prietenii săi și vă rugăm să le respectați intimitatea în această perioadă", au declarat într-un comunicat NBC și producătorul Universal Television.

Potrivit forțelor de ordine, încă nu este clar dacă Pizarro a fost împușcat pe platoul de filmare propriu-zis sau dacă filmările ar fi trebuit să aibă loc la locul împușcăturilor, a relatat marți Deadline.

Și Biroul primarului orașului New York, Eric Adams, a prezentat condoleanțe.

„Siguranța tuturor newyorkezilor este prioritatea noastră principală. Oferim cele mai profunde condoleanțe familiei, prietenilor și colegilor victimei în aceste momente dificile și vom lucra cu sârguință pentru a-l aduce pe suspect în fața justiției și pentru a opri valul de violență armată la care asistăm", a declarat Fabien Levy, secretarul de presă al primarului, pentru Deadline.

Lege şi Ordine: Crimă Organizată va fi difuzat în toamnă în cel de-al treilea sezon. Este unul dintre cele trei seriale Lege și Ordine filmate în New York pentru NBC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.