Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Membrul unei grupări infracţionale urmărit internaţional, reţinut de poliţiştii din Constanța

facebook.com
politia

Poliţiştii constănţeni au depistat şi reţinut un bărbat urmărit internaţional pentru infracţiuni contra patrimoniului şi constituirea unui grup infracţional organizat, fapte comise în Austria, informează un comunicat de presă transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Potrivit sursei citate, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa l-au depistat pe Ilie Gabriel Glăvan, de 46 de ani, din localitatea Saligny, judeţul Constanţa, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile austriece.

Citește și: Gabriela Firea: Peste 21.000 de copii au beneficiat de ajutorul de 2.500 de lei acordat de către PMB

"Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracţiuni contra patrimoniului (furturi din societăţi comerciale) şi constituirea unui grup infracţional organizat, pe teritoriul Austriei, iar pentru depistarea acestuia, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al IGPR", se arată în comunicatul de presă. 

Bărbatul a fost prezentat prezentat Curţii de Apel Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autorităţile austriece.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.