Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mercedes GLC noi și rulate, posibil de achiziționat în leasing

Elite Cars Leasing
Mercedes GLC

Gustul pentru automobile de gamă premium este tot mai accentuat în rândul românilor. Observăm tendința aceasta și ne mirăm cum este posibil? O explicație plauzibilă este și faptul că dealerii auto au oferte din ce în ce mai avantajoase.

Fie că vorbim despre Mercedes GLC sau despre mașini și mai scumpe, Ferrari sau Lamborghini, există opțiuni de achiziție prin leasing auto. Astfel de oferte, pe care le găsim implicit la Elite Cars Leasing, permit unui public mai larg să își aleagă mașina mult visată. Este mai ușor de suportat plata eșalonată, sub forma unei rate lunare, decât plata integrală a unei mașini. Chiar și cei care poate nu ar duce lipsă de resursă financiară integrală aleg leasingul auto. Astfel, își creează o strategie financiară și nu își blochează banii într-o investiție auto.

Oferta de Elite Cars Leasing, pentru doritorii de Mercedes GLC

Tot mai des întâlnite sunt și modelele auto Mercedes GLC. Sunt mașini potrivite pentru cei care au nevoie de confort deplin și de siguranță pe măsură. Sunt mașini de familie excelente. 200 de cai putere, un aspect impresionant al unei mașini robuste sunt definiția acestor modele. În oferta unui dealer auto găsim variante cu discount foarte mare.

Clienții se bucură nu doar de posibilitatea de a cumpăra la super preț, ci și de varietate de modele, dar și de expertiza unei echipe care verifică minuțios totul. În stoc și imediat disponibile sunt astfel de mașini, unele noi, unele rulate, însă foarte bine întreținute și, important de precizat, trecute prin teste riguroase și atent verificate înainte de a fi puse la vânzare.

Pentru a avea parte de astfel de servicii, vor merge nu doar pe încredere, ci vor căuta dealerul auto cu reputație. Sunt firme mici care apar și dispar și de la care, dacă vei cumpăra, nici nu mai ai cui să te adresezi în cazul în care întâmpini probleme. Așadar, atenție la ofertele pe care le acceptați și la serviciile incluse.

Pentru pretențioși, mașina dorită poate fi adusă la comandă

Piața de autovehicule rulate s-a extins destul de mult și vorbim și aici de pretenții și de posibilitatea de a cumpăra o mașină la mâna a doua, însă impecabilă ca funcționalitate și estetică. Pentru cei care nu sunt neapărat mulțumiți de ofertele existente în showroom, mașina la care visează se poate solicita la comandă. Iar aici vorbim din nou set de servicii variate ce pot fi incluse, de la consiliere și până la sprijin pentru tot ce ține de actele întocmite, de logistică și până la primirea mașinii comandate.

Pentru că astfel de bunuri ne sunt necesare și facem investiții în confort, evident că pretențiile sunt destul de mari. Cei dispuși să investească minim 40.000 de euro pentru un GLC sau poate mai mult, pentru o mașină premium, își aleg cu atenție implicit dealerul auto cu care să colaboreze. Însă cert este că nu duc lipsă de oferte. O dovadă în plus este portofoliul disponibil și online, de la Elite Cars Leasing.

Contact:

0755 944 449

office@elite-cars-leasing.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.