Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Meritocraţie la MJ: Consiliera personală lui Predoiu a picat examenul pentru executori judecătorești - A luat nota 4 la Drept Civil

F. P.
besli hamide

Besli Hamide, consiliera ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, a picat cu media 5,17 examenul de admitere în profesia de executori judecătorești stagiari, potrivit datelor publicate chiar pe site-ul MJ, informează HotNews.

Potrivit rezultatelor concursului afișate de Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești, Besli Hamide a obținut nota 4,00 la Drept Civil, 4,50 la Drept Procesual Civil și 7,00 la Organizarea profesiei de executor judecătoresc. Ea a fost respinsă, astfel, cu media 5,17, la examenul susținut în iunie 2019.

Besli Hamide este consilier al ministrului Justiției, Cătălin Predoiu, declarațiile de avere depuse de ea pe site-ul MJ arătând că a fost numită în funcție în luna martie.

Blonda lui Predoiu este foarte activă în campania PNL pentru locale. Conturile sale de pe reţelele de socializare sunt pline de imagini din campania electorală, din Bucureşti şi alte oraşe, Besli Hamide afişându-se de mai multe ori şi alături de Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.